SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Till medlemmar ESS, status inför hösten 2020
2020-07-30 16:34

Detta är en uppdatering av den information som lades ut 2020-06- 22.

Eslövs kommun har kommunicerat att inomhusbassängen på Karlsrobadet inte kommer vara tillgänglig under resterande del av 2020 som en följd av planerad renovering i höst. Kommunen kan ännu inte lämna besked på om det blir någon tältlösning över den mindre utebassängen. Utebassängerna kommer dock vara öppna under hela september.

ESS gör en planering av hösten utifrån ovan. Vi kommer att starta höstterminen enligt normal tidsplanering och för respektive simgrupper informera om träningsupplägget. Vi vill dock informera om hur den generella planeringen ser ut som vi i höst ser ske i ett par olika steg.

Vi kommer utnyttja utebassängen så länge den är tillgänglig och komplettera upp med landträning ute eller inne som ett steg 1.

I ett steg 2 ser vi i vilken omfattning vi kommer kunna erbjuda bassängtid inomhus. För de yngre grupperna (Crawlgrupper, Medley och Simiaden) kommer den i huvudsak bestå av den mindre undervisningsbassängen på Karlsrobadet.

För de äldre grupperna (SF1, SF2, Sumsim, Simfys och JSM) har vi pågående dialoger med grannkommuner och grannklubbar. I vilken omfattning vi kommer kunna addera bassängtid inomhus för dessa grupper återkommer vi till respektive grupp. Vi har tillförsikt i detta!

Klubben har beslutat att höstens träningsavgift kommer delas upp i två eller tre steg vartefter vi vet hur träningens omfattning och innehåll tar form.

Som kommunicerades senast, 2020 är en utmaning för oss, både då först Covid-19 och sedan då en helt indisponibel inomhusbassäng. Våren och sommaren avlöpte på ett bra sätt med många träningstimmar och glada och motiverade simmare. Klubben är tacksamma för den förståelse som medlemmar har visat och vi är övertygade att klubben med samma moral kan göra detta till en bra tränings- och (förhoppningsvis) tävlingshöst. För att därefter med en nyrenoverad inomhusbassäng längre fram lyfta och utvecklas med den kraft som lite motgång kan ge!

 

Vi kommer löpande informera vidare om hur hösten utvecklas och har ni frågor, skicka dem till kansliet@eslovssim.se, att. styrelsen.

 

Styrelsen ESS


Nyhetsarkiv
Beställa klubbkläder2023-01-30 15:25
ÅRSMÖTE 20222022-02-22 20:53
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!2021-01-23 20:10
Seriesim förklaring2019-09-16 16:03