SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Sista delen av VT24
2024-05-02 20:09

Maj månad med Eslövs Simsällskap - viktig information!

 

Kristihimmelfärdshelgen (torsdag 9/5-söndag 12/5) är det träning som vanligt för samtliga grupper. 

 

Söndagen den 19/5 är det dags för Utmanaren/Intern på förmiddagen, samt vanlig träning för berörda grupper på eftermiddagen. ALLA är välkomna. Information om anmälan kommer inom kort. 

 

Inomhusbassängen stänger söndagen den 2/6 och information om sommaravslutning, samt sommaravslut finner du under respektive grupp nedan. 

 

Crawl 1, Crawl 2, Crawl 3: 

Sommaravslutning lördagen den 25/5 på ordinarie träningstid för respektive grupp. Träningen kommer att bestå av simning, lagkapper, lekar och trampolinhopp. Sommarlov fram till HT24, mer information om uppstart kommer längre fram. 

 

Vuxencrawl: 

Sommaravslutning torsdagen den 30/5 på ordinarie träningstid. Vanlig träning, eventuellt att György planerar något extra roligt pass ;) Erbjudande om sommarsim kommer att komma ut inom kort, minst 8 st anmälda krävs för att det ska bli av. 

 

Medley: 

Sommaravslutning fredagen den 31/5 på ordinarie träningstid. Träningen kommer att bestå av simning, lagkapper, lekar och trampolinhopp. Erbjudande om sommarsim kommer att komma ut inom kort, minst 8 st anmälda krävs för att det ska bli av. 

 

B-gruppen: 

Träning enligt nuvarande schema fram till söndagen den 2/6. Utomhusträningen startar måndagen den 3/6. Planen är att simma fram till LH-Games (helgen 29-30/6). Mer information om sommarsimningen kommer inom kort. 

 

A-gruppen: 

Träning enligt nuvarande schema fram till söndagen den 2/6. Utomhusträningen startar måndagen den 3/6. Planen är att simma fram till Sumsim (helgen 13-14/7). Mer information om sommarsimningen kommer inom kort. 

 

Somriga simmarhälsningar

Tränarna.