SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
ESS-tränare prisad & tilldelad Idrottsledarstipendium!
2021-05-06 15:37
Josefin med chefstränare György, Emma från SPB Skåne och vår eldsjäl Kaj

Det är med stor glädje vi kan meddela att vår simtränare Josefin Nilsson tilldelats Sparbanken Skånes Idrottsledarstipendium!

 

Detta är ett bevis på Jossans stora ledarkompetens och fina personliga egenskaper som på detta sätt uppmärksammas. Klubben är glad och stolt och vi glädjer oss åt att vi och våra simmare har en sådan fin tränare, bland flera, som ledare och förebild. Grattis Jossan!!

 

Idrottsstipendiumet består av en del som kommer Jossan till del och en del som dedikeras klubbens utveckling av tränargruppen.

 

Nomineringen som var underlag till Sparbanken Skånes val: ESS nominerar Josefin för att hon sedan 2014 fram till i dag varit tränare och ledare för både unga och gamla i Eslövs simsällskap. Under de första åren tränade hon själv med klubbens elitgrupp men avslutade den egna karriären och satsade fullt ut på tränarskapet 2017. Hon började som tränare i de yngsta grupperna med 6-7 åringar. Hon har sedan fortsatt och tränar i dag flera grupper. Hon är den tränare/ledare som alltid engagerat sig i alla nya simmare. Josefin har tid för alla både föräldrar och barn. När våra simmare åker på sina första tävlingar utanför Eslöv så följer alltid Josefin med som tränare. Hon håller koll på vem som ska tävla när och hur man förbereder sig på bästa sätt. Hon passar även på att informera och hjälpa medföljande föräldrar.  Josefin tar dessutom på sig uppdrag som ligger utanför hennes roll som tränare. Hon hoppar in som till exempel vikarie vid sjukdom. Josefin är dessutom en hejare på att arrangera små sidoprojekt som till exempel träningsläger, pizzakvällar, bowlingkvällar eller bara en mysstund tillsammans för att svetsa samman sina träningsgrupper. Att arrangera ett vattendisco är en enkel sak för Josefin.  Under det senaste året har Eslövs simsällskap varit utan simhall då den renoveras. Detta har dock inte stoppat Josefin utan hon arrangerar alternativa träningar på land. Dessa bedrivs ute såväl som inne i idrottshallar.  Det senaste halvåret har hon även blivit ett stöd för styrelsen då hon sitter på klubbens kansli och sköter en hel del administration.

 

ESS riktar ett särskilt tack till Kaj och Sara Wilhelmsson som drivit nomineringen av Josefin!

 

Eslövs Simsällskap gnm ordf PA Landmyr