SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Välkommen!

Välkommen till Eslövs simsällskap.


I menyerna längst upp på sidan hittar du information om din grupps aktiviteter, träningar m.m.

I menyn ovan hittar du allmän information om Eslövs simsällskap.

Saknar du något tar vi tacksamt emot detta via mail till kansliet.

Trevlig Läsning!


Eslövs Simsällskap!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Beställningslista Profilkläder
2021-04-18 22:18

För alla som är intresserade av att beställa profilkläder eller simväskor i Eslövs röda färger bifogas en beställningslista nedan. Den fylls i och mejlas till adressen som finns i dokumentet. Betalning görs direkt till Head (famatrading). Beställningslistan ligger även under "Dokument" i toppmenyn i mappen "ESS prislista".

 

ESS prislista » Profilkläder ESS.docx

ESS våren 2021, planer och aktiviteter
2021-03-12 08:04

Hej ESS:are,

 

i lördags avhölls vårt digitala årsmöte och vi har därmed formerat styrelsen för arbetet framåt. Inom kort läggs årsmötesprotokoll upp här på hemsidan. Styrelsens sammansättning ser ut som följer:

 

PA Landmyr, ordf

Kalle Folkesson, sekreterare & vice ordf

Petra Andersson, kassör

Bodil Andersson, ledamot

Erika Isaksson, ledamot

Niklas Andersson, suppleant

Christina Sjöström, suppleant

 

Styrelsens gemensamma nämnare är ett stort engagemang för ESS med en bra och nyttig blandning av erfarenheter samt mix av åldrar hos egna simtränande barn - den är ju väsentlig för ett brett perspektiv. Vi har en fin Tävlingskommitté under Niklas Anderssons ledning och även nya krafter bland revisorer och valberedning. Tack till alla som deltog på lördagens årsmöte!

 

Inom kort kommer vi göra utskick till samtliga simgrupper för betalning av medlemsavgifter 2021 och träningsavgifter för vårterminen. Detta kommer sent av olika skäl, "rörigheten" vid årskiftet kring restriktioner och tillgänglighet av träningsmöjligheter samt att vi har valt att framöver jobba med en ny uppgraderad plattform av föreningssystem (Sportadmin).

 

Framåt:

 

a) ESS har valt att inte fakturera träningsavgifter för månaderna NOV/DEC 2020, detta efterskänks till medlemmarna. Detta för att kompensera för den tuffa tid simmare och vårdnadshavare gått igenom, under vissa perioder i vinter var träningsmöjligheter även beskurna och vi vill visa uppskattning för hur alla hanterat de utmaningar kring logistik som varit och fortsatt finns under våren.

 

b) Träningsavgifterna för VT 2021 kommer ligga på samma nivå som 2020. Medlemsavgiften 2021 blir 500 kr (familjemedlemskap 700 kr).

 

c) Simmare med vårdnahavare får inom kort ett mail där en länk till kortbetalning av ovanstånde avgifter finns. Betalningen skall ske senast sista angiven betaldag annars försvinner platsen i simgruppen. Det finns möjlighet att förlänga betalningstiden, detta är dock förenat med en mindre kostnad.

 

d) Därefter kommer vi utveckla plattformen som innebär att medlemmar får ett digitalt medlemskort och en applikation som blir en gemensam plattform för all kommunikation: kallelser och anmälan till träningar, samkörning och infokanal från tränargruppen samt närvarohantering. Senare kommer möjlighet till tävlingsanmälningar och utmärkelser, mm. Vi tar ett steg i taget och utvecklar vart efter vår verksamhet återfår någon form av normalitet. Där finns det skäl att se hoppfullt framåt!

 

Status badhuset i Eslöv är fortsatt som hittills kommunicerat. Renoveringen pågår och vi kan räkna med att vårens träningsupplägg i Höör och Hörby med landträning i Eslöv fortsätter till utebadet öppnar 01MAJ. Vi har på sistone kommit närmare renoveringsprojektet och kunnat påverka delar av utrustningsval. Vi räknar med en fin och förbättrad inomhusbassäng när det väl är klart. Fram till dess omfamnar vi våren och ljuset, kör stenhårt som idag och hoppas att viss tävlingsverksamhet igen blir möjlig!

 

Ta hand om er,

 

Styrelsen ESS gnm PA Landmyr

 

 

 

DIGITALT ÅRSMÖTE 2021-03-06, kl 13:00 - UPPDATERAT MED LÄNK
2021-03-01 20:39

Medlemmar i Eslövs Simsällskap kallas härmed till ordinarie årsmöte:


TID: LÖRDAGEN den 6:e MARS 2021, kl 13:00


PLATS: Digitalt möte via länk Google Meet (möteslänken öppnas kl 12:45)

- Anslut på meet.google.com/fna-xzrq-xbf.

- Enklast görs det via appen Google Meet på din telefon, platta eller dator . Välj "Anslut med kod" och ange koden "fna-xzrq-xbf".

- Back up: Skulle du inte komma in i mötet på ovanstående sätt ring istället: 08-505 218 97, kod 894 084 010#


Dokument och underlag till mötet finner ni på hemsidan under DOKUMENT/ESS ÅRSMÖTE 2021 samt anslaget på anslagstavlan på Karlsrobadet.


StyrelsenKALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2021-03-06, kl 13:00 (UPPDATERAT MED LÄNK)
2021-02-13 13:28

Medlemmar i Eslövs Simsällskap kallas härmed till ordinarie årsmöte:


TID: LÖRDAGEN den 6:e MARS 2021, kl 13:00


PLATS: Digitalt möte via länk Google Meet (möteslänken öppnas kl 12:45)

- Anslut på meet.google.com/fna-xzrq-xbf.

- Enklast görs det via appen Google Meet på din telefon, platta eller dator . Välj "Anslut med kod" och ange koden "
fna-xzrq-xbf".

- Back up: Skulle du inte komma in på ovanstående sätt ring istället: 08-505 218 97, kod 894 084 010#

Ärenden enligt nedan föreslagen dagordning.

Välkommen till årsmötet som vi i år avhåller första helgen i mars månad. Det gångna året har tyvärr präglats av Covid-19-restriktioner och stängt badhus, i princip helt utan tävlingsverksamhet, så traditionell prisutdelning och förtäring uteblir. Ändå, hjärtligt välkommen till detta något annorlunda årsmöte! 


Styrelsen, genom PA Landmyr (ordförande)DAGORDNING

 1. Mötets öppnande

 2. Fastställande av röstlängd för mötet

 3. Val av ordförande och sekreterare för mötet

 4. Val av protokolljusterare och rösträknare för mötet

 5. Fråga om mötet utlysts på rätt sätt

 6. Fastställande av dagordning

 7. Styrelsens verksamhets- och förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning)

 8. Revisionsberättelse

 9. Fråga om styrelsens ansvarsfrihet

 10. Val av styrelse, revisorer och valberedning

 11. Val av tävlingskommitté

 12. Inkomna motioner

 13. Övriga frågor

 14. Mötets avslutande


  Noter:

  Verksamhets- och förvaltningsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan och budget hittar ni på hemsidan under DOKUMENT/ESS ÅRSMÖTE 2021. Dessa underlag anslås även på anslagstavlan på Karlsrobadet.

  Läs mer om årsmötets formalia på hemsidan (www.eslovssim.se/dokument/stadgar).

ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!
2021-01-23 20:10

Hej alla ESS:are,


det var med stor lättnad klubben i torsdags tog emot regeringens besked att restriktionerna som innebar att kommunala anläggningar stängdes ner innan jul nu lättas. Barn- och ungdomar födda 2005 eller senare får nu möjlighet att träna igen i inne- och utemiljö och vi som simklubb kommer få lov att göra det i vårt rätta element - i simbassängen!


Sedan beskedet har vi väntat på hur kommunerna där vi har möjlighet att träna förhåller sig och nu vet vi att:


- Eslöv öppnar upp från v 5.

- Hörby och Höör öppnar upp från v 4.

- I Löddeköpinge ges vi inte längre (från v 4) möjlighet att samträna pga nya personbegränsningar i simhallen.


Tränargruppen har i helgen jobbat med att sätta ihop träningsupplägg för alla simgrupper med de förutsättningar som presenterats från kommuner och badhus.


Under söndagen kommer tränargruppen till respektive simgrupp skicka ut de dagar, tider och platser där vattenträning nu blir möjlig. Våra planer att kunna erbjuda även de yngsta grupperna simträning i stor bassäng kommer kunna fullföljas.


Vi kommer även hålla igång landträningen för att erbjuda så breda träningsmöjligheter vi kan.


Vi förstår att det blir kort med tid att ställa om till nya träningstider och avstånden i sig innebär lite utmaningar. Men, precis som i höstas, tillsammans får vi till samkörning och försöker hjälpa våra barn att utöva motion och hälsosamma vanor.


ESS, vi ser fram emot att äntligen få träna i vatten!


Hälsningar


Tränargruppen gnm PA Landmyr, Ordf.Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..