Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Till medlemmar i ESS
2020-06-22 14:22

Inomhusbassängen på Karlsobadet stängdes under våren som alla säkert vet pga kakelskador och ett uppdagat renoveringsbehov. Kaklet som släppte var symptom på större skador. Projektet att renovera bassängen med 50 år på nacken blir stort och vi vet nu att inomhusbassängen kommer hållas stängd större delen av höstterminen 2020. Minst tom oktober månad är kommunicerat från kommunen, sannolikt längre.

 

Under sommaren kommer ESS i tät samordning med verksamheten på badet och kommunen jobba för att hitta lösningar för att mildra effekterna på höstens träningsverksamhet och vi kommer, när tydligare svar och lösningar finns, kommunicera med er medlemmar om hur hösten kommer ta sin form. 

 

Vi vet att utesäsongen kommer förlängas och vi vet att alternativ är uppe på bordet från kommunens sida. Vi är tillsammans med andra verksamheter viktiga intressenter i dialogerna.

 

2020, först med Covid-19 och därefter en stängd inomhusbassäng, är en stor prövning för ESS. Våren löste tränargruppen med hårt arbete och alternativ träning. När inomhusbassängen är färdigrenoverad har vi sannolikt en mycket fin bassäng. Till dess ber vi om medlemmars tålamod och vi har för avsikt att göra det allra bästa möjliga med höstens träning. Vi kommer under sommaren löpande informera och har ni frågor, skicka dem till kansliet@eslovssim.se, att. styrelsen.

 

Styrelsen ESS