Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
NOVEMBERSIM 2019, en summering
2019-11-12 14:03
Hej alla simmare, simföräldrar och andra ESS-intresserade!

Helgen 2-3 november arrangerade klubben återigen vår stora tävling på hösten, Novembersim. Detta blev på många sätt en stor framgång:

  • Vi tog emot 20 st klubbar från Halmstad i norr till Bornholm i söder. Återkopplingen generellt är mycket nöjda simklubbar som gillar att komma till oss. ESS befäster bilden som en mycket kompetent tävlingsarrangör, vilket skapar möjligheter att utveckla våra tävlingsarrangemang.

  • Antal starter nådde ett nära nog maximalt antal för en 2-dagars tävling och klubben får ett rejält ekonomiskt tillskott för att kunna hålla medlemsavgifter på en rimlig nivå samt också möjlighet att satsa på klubbens långsiktiga utveckling.

     

  • Tränargruppen med chefstränare György i spetsen meddelar stolta att av ESS simmares 186 st starter sattes 141 st personbästa, 75%! De hårt satsande utvecklingsgrupperna satte personbästa på 83% av sina starter! Detta är ett fint bevis på att vi har ett framgångsrikt träningsupplägg, motiverade och duktiga simmare som excellerar i sin utveckling. Heder till tränargruppen och Med Beröm Godkänt till alla simmare!

     

  • Tävlingsledningen på plats från Skånes Simförbund ger klubben stort beröm för tävlingen och det är viktigt, vi blir en attraktiv kandidat för deras arrangemang som skall delas ut under året.

Slutligen vill klubben ta av hatten och buga för de som gör detta arrangemang möjligt: En hårt jobbande, glad och engagerad funktionärskår där det är lika viktigt att vi har personal i kiosken som vändnings-kontrollanter, eller alla de andra rollerna som krävs för ett arrangemang av denna storlek. Särskilt skall nämnas och applåderas: gänget i Tävlingskommittén som håller ihop allt. Sekretariatet, som likt ett flygledartorn hålla reda på teknik i ett högt tempo och med precision hålla (slå!) alla tidsplaner är imponerande!

Därmed, ett stort ödmjukt tack till alla som på ideell basis hjälpte klubben denna helg!

Slutligen, med denna summering, vill vi påminna, uppmana och be om att ni som ännu inte är funktionärer att anmäla er till kommande utbildning i samband med Utmanaren 15/12. Det är skitroligt att vara en aktiv del av en tävlingsarranmgemang och få en djupare kunskap om simsporten! Go ESS! :)


Styrelsen ESS,

gnm PA Landmyr (ordf)