SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Av förekommen anledning: Åtgärder vid bekräftad Covid-19-smitta
2021-09-09 06:39

Hej alla medlemmar, simmare och vårdnadshavare,

 

Det är med stor glädje vi sedan start september är åter i vår inomhusbassäng och under hösten kan få igång vår verksamhet fullt ut. 

 

Jag tror vi alla känner lättnad av att pandemin och samtliga restriktioner har lugnat sig och vaccinationsgraden är hög. Dock blir vi påminda att läget fortsätt kräver stor uppmärksamhet från oss.

 

Vi har fått en bekräftad smitta i en av våra simgrupper, Crawl 1 som tränade i måndags kl 17-18 samtidigt som ett flertal grupper är igång. Stort tack till vårdnadshavare som informerat oss om detta så övriga kan få information!

 

För alla övriga ber vi då att få understryka hur vi i tränargrupperna skall agera i sådan är lägen:

  • Övriga i gruppen ska, även om de inte har några symptom, tänka på att man kan vara smittad och vara extra uppmärksam på symtom under hela inkubationstiden (2–14 dagar, vanligast 5 dagar).
  • Vid symtom ska man isolera sig. Om symtomen inte går över på ett dygn, gå in på webbplatsen 1177.se för att se vad som gäller.
  • I väntan på provsvar ska man agera som om man har covid-19.

Rekommendationerna ovan grundar sig på RF´s rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

 

Sjukdom och även Covid-19-smitta kommer väl tyvärr fortsatt vara en del av vardagen privat, på jobb, i skola och träningsverksamhet och därför är det viktigt att vi fortsatt tar eget ansvar och tänker på att hålla avstånd på bästa möjliga sätt i bassäng och omklädningsrum, undviker om möjligt fysisk kontakt och håller god personlig hygien/tvättar händerna samt alltid stannar hemma vid symptom, även milda. Du bör också testa dig för att ta reda på om du har covid-19 om du upplever minsta symptom.

 

Vi är trygga med att kommunen håller god hygien på badet i allmänna utrymmen.

 

Med detta sagt, kör hårt med simträningsverksamheten!

 

Har ni funderingar, kontakta oss på kansliet@eslovssim.se

 

Eslövs Simsällskap genom PA Landmyr/ordf.

 


Nyhetsarkiv
Beställa klubbkläder2023-01-30 15:25
ÅRSMÖTE 20222022-02-22 20:53
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!2021-01-23 20:10
Seriesim förklaring2019-09-16 16:03