SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
ESS våren 2021, planer och aktiviteter
2021-03-12 08:04

Hej ESS:are,

 

i lördags avhölls vårt digitala årsmöte och vi har därmed formerat styrelsen för arbetet framåt. Inom kort läggs årsmötesprotokoll upp här på hemsidan. Styrelsens sammansättning ser ut som följer:

 

PA Landmyr, ordf

Kalle Folkesson, sekreterare & vice ordf

Petra Andersson, kassör

Bodil Andersson, ledamot

Erika Isaksson, ledamot

Niklas Andersson, suppleant

Christina Sjöström, suppleant

 

Styrelsens gemensamma nämnare är ett stort engagemang för ESS med en bra och nyttig blandning av erfarenheter samt mix av åldrar hos egna simtränande barn - den är ju väsentlig för ett brett perspektiv. Vi har en fin Tävlingskommitté under Niklas Anderssons ledning och även nya krafter bland revisorer och valberedning. Tack till alla som deltog på lördagens årsmöte!

 

Inom kort kommer vi göra utskick till samtliga simgrupper för betalning av medlemsavgifter 2021 och träningsavgifter för vårterminen. Detta kommer sent av olika skäl, "rörigheten" vid årskiftet kring restriktioner och tillgänglighet av träningsmöjligheter samt att vi har valt att framöver jobba med en ny uppgraderad plattform av föreningssystem (Sportadmin).

 

Framåt:

 

a) ESS har valt att inte fakturera träningsavgifter för månaderna NOV/DEC 2020, detta efterskänks till medlemmarna. Detta för att kompensera för den tuffa tid simmare och vårdnadshavare gått igenom, under vissa perioder i vinter var träningsmöjligheter även beskurna och vi vill visa uppskattning för hur alla hanterat de utmaningar kring logistik som varit och fortsatt finns under våren.

 

b) Träningsavgifterna för VT 2021 kommer ligga på samma nivå som 2020. Medlemsavgiften 2021 blir 500 kr (familjemedlemskap 700 kr).

 

c) Simmare med vårdnahavare får inom kort ett mail där en länk till kortbetalning av ovanstånde avgifter finns. Betalningen skall ske senast sista angiven betaldag annars försvinner platsen i simgruppen. Det finns möjlighet att förlänga betalningstiden, detta är dock förenat med en mindre kostnad.

 

d) Därefter kommer vi utveckla plattformen som innebär att medlemmar får ett digitalt medlemskort och en applikation som blir en gemensam plattform för all kommunikation: kallelser och anmälan till träningar, samkörning och infokanal från tränargruppen samt närvarohantering. Senare kommer möjlighet till tävlingsanmälningar och utmärkelser, mm. Vi tar ett steg i taget och utvecklar vart efter vår verksamhet återfår någon form av normalitet. Där finns det skäl att se hoppfullt framåt!

 

Status badhuset i Eslöv är fortsatt som hittills kommunicerat. Renoveringen pågår och vi kan räkna med att vårens träningsupplägg i Höör och Hörby med landträning i Eslöv fortsätter till utebadet öppnar 01MAJ. Vi har på sistone kommit närmare renoveringsprojektet och kunnat påverka delar av utrustningsval. Vi räknar med en fin och förbättrad inomhusbassäng när det väl är klart. Fram till dess omfamnar vi våren och ljuset, kör stenhårt som idag och hoppas att viss tävlingsverksamhet igen blir möjlig!

 

Ta hand om er,

 

Styrelsen ESS gnm PA Landmyr

 

 

 


Nyhetsarkiv
Beställa klubbkläder2023-01-30 15:25
ÅRSMÖTE 20222022-02-22 20:53
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!2021-01-23 20:10
Seriesim förklaring2019-09-16 16:03