SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!
2021-01-23 20:10

Hej alla ESS:are,


det var med stor lättnad klubben i torsdags tog emot regeringens besked att restriktionerna som innebar att kommunala anläggningar stängdes ner innan jul nu lättas. Barn- och ungdomar födda 2005 eller senare får nu möjlighet att träna igen i inne- och utemiljö och vi som simklubb kommer få lov att göra det i vårt rätta element - i simbassängen!


Sedan beskedet har vi väntat på hur kommunerna där vi har möjlighet att träna förhåller sig och nu vet vi att:


- Eslöv öppnar upp från v 5.

- Hörby och Höör öppnar upp från v 4.

- I Löddeköpinge ges vi inte längre (från v 4) möjlighet att samträna pga nya personbegränsningar i simhallen.


Tränargruppen har i helgen jobbat med att sätta ihop träningsupplägg för alla simgrupper med de förutsättningar som presenterats från kommuner och badhus.


Under söndagen kommer tränargruppen till respektive simgrupp skicka ut de dagar, tider och platser där vattenträning nu blir möjlig. Våra planer att kunna erbjuda även de yngsta grupperna simträning i stor bassäng kommer kunna fullföljas.


Vi kommer även hålla igång landträningen för att erbjuda så breda träningsmöjligheter vi kan.


Vi förstår att det blir kort med tid att ställa om till nya träningstider och avstånden i sig innebär lite utmaningar. Men, precis som i höstas, tillsammans får vi till samkörning och försöker hjälpa våra barn att utöva motion och hälsosamma vanor.


ESS, vi ser fram emot att äntligen få träna i vatten!


Hälsningar


Tränargruppen gnm PA Landmyr, Ordf.




Nyhetsarkiv
Beställa klubbkläder2023-01-30 15:25
ÅRSMÖTE 20222022-02-22 20:53
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!2021-01-23 20:10
Seriesim förklaring2019-09-16 16:03