SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Effekter på ESS verksamhet av strängare Covid-19-restriktioner (18DEC)
2020-12-21 13:25

Hej Simmare, Medlemmar och  ESS-vänner,


Vi har säkert alla tagit del av myndigheternas nya och strängare restriktioner som kommunicerades den 18DEC.Vi har förstått att restriktionerna sannolikt skulle påverka verksamheten och det nyligen utrullade träningsschemat för de simgrupper som är igång över jul- och nyårshelgerna.


Den simträning som bedrivs över helgerna sker ju i andra kommuner och badhus än Eslöv, därför är vi beroende av dessa kommuners beslut. Idag, efter kommunikation med respektive badhus, vet vi:


- Lågedammsbadet i Hörby har stängt ner all verksamhet till i första hand 10JAN.


- Höörs Bad och Sportcentrum stänger ner all verksamhet till 24JAN.


Därför tvingas vi ställa in alla simträningspass i Hörby och Höör och det kommuniceras av tränargruppen till respektive simgrupp via mail och bokat.se med bästa möjliga framförhållning.


För pågående samträning på andra platser än ovan finns ännu inga beslut. Där gäller planerad träning tillsvidare.


ESS ambition är att till det yttersta hålla igång en träningsverksamhet och tränargruppen kommer ta fram träningsprogram som simmare på olika nivåer kan använda för att på egen hand bedriva landträning i hemma- eller utomhusmiljö. Väder- och ljusförhållanden är osäkra och svåra, men vi kommer försöka arrangera gemensamma träningstillfällen i lämpliga grupper på ett smittsäkert sätt  i utomhusmiljö, också för att underlätta egen hemträning och hålla igång  motivationen och fysiken under denna period. Här ber vi att få återkomma inom kort!


Detta är mycket olyckligt, vi hade precis kommit  ett läge där vi kunde utöka vattenträning i stor bassäng till fler grupper. Men, oavsett vi känt oss trygga med vårt träningsupplägg hittills, läget i samhället är uppenbart bekymmersamt och vi har ett ansvar att förhålla oss till de direktiv som kommer och de beslut som tas.


Kom igen ESS, bit ihop och kämpa!


Eslövs Simsällskap,

genom PA Landmyr (Ordf) och György Czabafy (Chefstränare)
Nyhetsarkiv
Beställa klubbkläder2023-01-30 15:25
ÅRSMÖTE 20222022-02-22 20:53
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!2021-01-23 20:10
Seriesim förklaring2019-09-16 16:03