Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Crawl 2
Sommarschema
2020-05-23 15:01

Hej alla!


Äntligen kommer glada nyheter! Nästa vecka öppnar utebadet och simklubben har beslutat att förlänga vårterminen till 14 juni på grund av all utebliven simträning under maj. Det innebär att vi ska simma utomhus i 50-meters bassängen. Träningen börjar med löpning/uppvärmning på land som blir olika lång beroende på vädret och vattentemperaturen. Om det blir fint väder och varmt i vatten så ska vi naturligtvis simma mer. Ta med kläder efter väder.

Man ska efter uppvärmningen byta om och duscha innan man hoppar i bassängen. Tyvärr är omklädningsrummen stängda pga covid-19, vilket betyder att vi kommer ombytta innan varje träning och duschning sker i varma duschar utomhus. 

Höstterminen börjar i slutet av augusti eller i början av september, beroende på hur långt tid det kommer att ta att reparera innebassängen. Mer info kommer under sommaren.


Slutligen vill vi tacka för er förståelse för den akut uppkomna besvärliga situation som den tidiga stängningen av innebassängen inneburit. Tränarna försökte hitta alternativa träningsmetoder efter bästa förmåga genom att varva landträning utomhus och i skolsal med övningar i undervisningsbassängen.

Nu kan vi äntligen simma igen!

Vi ses om några dagar,

Sommarhälsningar från tränarna


Schema v.22-23-24: 

Måndag: 17.00-18.00

Lördag: 10.00-11.00


Nyhetsarkiv
Sommarschema2020-05-23 15:01