SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Simsällskap
Simidrott
Höstens träning upplagd samt statusuppdatering om Karlsrobadet
2020-08-26 19:28

Nu har träningsscheman som gäller från v 36 (31AUG-) skickats ut till samtliga simgrupper!

Under AUG har tränargruppen gjort ett stort arbete med att skapa det bästa möjliga upplägg utifrån det besvärliga läge som råder samt de möjligheter som erbjuds med ledig bantid i andra bassänger inom rimligt avstånd.

Sammantaget ser vi att grupperna Crawl och Medley i huvudsak tränar i undervisningsbassängen inne på Karlsrobadet kompletterat med enstaka landträningar inomhus. För övriga grupper är det en variation av träning i våra grannkommuner Höör och Hörby kompletterat med landträning i Eslöv.

Från klubbens sida ser vi att en träningsvecka erbjuder bra och mycket träning i vatten, men har stor förståelse för att träning på annan ort samt de varierande tiderna kan innebära hinder. Vi hoppas dock att grupperna tillsammans med tränare kan hjälpas åt med samtransporter och dylikt. Klubben kommer löpande utvärdera utfallet och i möjligaste mån försöka justera efter detta. Detta kommunicerar vi inom respektive simgrupp.

I utskicken om träningsscheman från v 36 ber vi om svar på, och i vilken omfattning, ni kan simma med det träningsschema som gäller för gruppen. Vi ber om ett skyndsamt svar!

Under vecka 37 kommer vi inom varje grupp lansera en anmälningstjänst (app) där varje simmare/vårdnadshavare anmäler till kommande veckors träningspass. Detta underlättar för veckoplaneringen och ger oss också nödvändiga underlag till justering av träningsupplägg.

Klubben kommer under starten SEP fakturera ut träningsavgifter för perioden tom OKT, dvs 40% om SEP-OKT, 60% om träning har skett från AUG (-OKT).

Gällande Karlsrobadet är senaste informationen från kommunen att det renoverade Karlsobadet skall stå klart till v 8 2021. Vi har fortlöpande dialog med kommunen hur detta utvecklas.

Avslutningsvis, vi är så tacksamma för det tålamod och goda humör som medlemmar visar. Låt oss tillsammans försöka göra det allra bästa möjliga av den period vi går igenom! Välkomna till träningshösten!

Styrelsen ESS

 

Adressuppgifter träningsplatser:

UVB, Undervisningsbassängen, Karlsobadet, Eslöv

Ekenässkolan, Skolgatan 18, 241 31 Eslöv

Höör, Höörs Bad- och Sportcentrum, Friluftsvägen 11, 243 30 Höör

Hörby, Lågedammsbadet, Byggmästaregatan 6, 242 32 Hörby


Nyhetsarkiv
Beställa klubbkläder2023-01-30 15:25
ÅRSMÖTE 20222022-02-22 20:53
ÄNTLIGEN I VATTEN IGEN!2021-01-23 20:10
Seriesim förklaring2019-09-16 16:03